mati07417 Opublikowano 14 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 Witam! Potrzebuje pomocy w wyborze roweru który planuje kupić.W temacie rowerow jestem laikiem i nie bardzo wiem na co zwrócić uwagę.Rower bedzie najczęściej użytkowany na ścieżkach rowerowych,może sporadycznie w terenie,dlatego skłaniam się ku rowerowi trekkingowemu/turystycznemu.Budżet 4000-5000,ma to być roweru na lata,bardzo dobry jakościowo. Bardzo podobają mi się wizualnie rowery Scotta,co myślicie o tych rowerach?Z góry dzięki za pomoc.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 14 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 Ile masz wzrostu i czy rower musi być nowy? Tu podpowiedź:https://roweroweporady.pl/f/topic/6666-cross-dobre-i-przyzwoite-do-5k-jacek-kapela/?tab=comments#comment-49646 Odnośnik do komentarza
mati07417 Opublikowano 14 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 Raczej nowy.Wzrost 175cm Odnośnik do komentarza
mati07417 Opublikowano 14 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 Dodam jeszcze że rower będę kupował w Holandii,pewnie trochę inaczej wygląda tu rynek niż w Polsce,tutaj głównie sprzedają rowery Gazelle i Batavus.Na co zwrócić uwagę jeśli chodzi o osprzęt? Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 14 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 A kto to może wiedzieć co sprzedają w Holandii? Wszystko jest napisane w linku który podałem. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi