Eri Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Witam jaki rower do jazdy rekreacyjnej (jazda głównie ścieżki leśne i asfalt raczej luźne przejażdżki ze znajomymi) polecacie budżet 4600.? PS.Nie chce crossa Odnośnik do komentarza
Piwpaw Opublikowano 15 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 Idealnym MTB do jazdy rekreacyjnej jest Cube Attention ze względu na bardzo wygodną pozycję i niezbyt szeroką kierownicę, jak na MTB. Za 4 tys. jest też dobrze wyposażona Indiana Storm x7, a za 4,5 tys. X8. Indiany też są dość wygodne. Nie polecam zaś żadnego z Rockriderów XC, ponieważ do rekreacji one w ogóle się nie nadają. Odnośnik do komentarza
Eri Opublikowano 15 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 Teraz, Piwpaw napisał: Idealnym MTB do jazdy rekreacyjnej jest Cube Attention ze względu na bardzo wygodną pozycję i niezbyt szeroką kierownicę, jak na MTB. Za 4 tys. jest też dobrze wyposażona Indiana Storm x7, a za 4,5 tys. X8. Indiany też są dość wygodne. Nie polecam zaś żadnego z Rockriderów XC, ponieważ do rekreacji one w ogóle się nie nadają. Nie wiem może się nie znam ale i tak bym nie brał z media roweru Odnośnik do komentarza
Eri Opublikowano 15 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 3 minuty temu, Piwpaw napisał: Idealnym MTB do jazdy rekreacyjnej jest Cube Attention ze względu na bardzo wygodną pozycję i niezbyt szeroką kierownicę, jak na MTB. Za 4 tys. jest też dobrze wyposażona Indiana Storm x7, a za 4,5 tys. X8. Indiany też są dość wygodne. Nie polecam zaś żadnego z Rockriderów XC, ponieważ do rekreacji one w ogóle się nie nadają. A cube ATTENTION niestety jest brzydki jak dla mnie Odnośnik do komentarza
Piwpaw Opublikowano 15 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 Jeśli do luźnych przejażdżek to najlepiej wybrać rower z wygodną pozycją. Rekreacyjne MTB zawsze kojarzy mi się z Cube. Nie musi to być Attention. Odnośnik do komentarza
Eri Opublikowano 15 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 Teraz, Piwpaw napisał: Jeśli do luźnych przejażdżek to najlepiej wybrać rower z wygodną pozycją. Rekreacyjne MTB zawsze kojarzy mi się z Cube. Nie musi to być Attention. A co byś jeszcze z Cube polecił Odnośnik do komentarza
Piwpaw Opublikowano 15 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 Do czystej rekreacji to nawet AIM EX się spokojnie nada. Mój kumpel go ma, kilka razy nim się przejechałem i fajnie się nim jeździ. A ten w czarnym kolorze w dodatku ładny jest. Ale jeśli chcesz dać 4600 to znaczy, że mierzysz wyżej. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi