keniol91 Napisano 22 Stycznia Zgłoś Share Napisano 22 Stycznia Witam szukam roweru MTB dla żony który będzie najbardziej zbliżony sylwetką do Crossa :) Wycieczki po różnego rodzaju Velo np. Velo Dunajec i itp. Dziennie robimy ok 70, 80 km Aktualnie żonka śmiga na Crossfire LDS. Limit to 5000 zł najlepiej jak by była damska rama :) Cytuj Link to postu
jajacek Napisano 22 Stycznia Zgłoś Share Napisano 22 Stycznia Cube Attention, Attention SL, Acid. Cytuj Link to postu
keniol91 Napisano 22 Stycznia Autor Zgłoś Share Napisano 22 Stycznia Czym różni się attention od attention sl ?? Czy tylko Cube robi tak podobne rowery ? Czy po prostu Cube będzie najlepszy ? Cytuj Link to postu
jajacek Napisano 22 Stycznia Zgłoś Share Napisano 22 Stycznia Jest mi tylko wiadomo o rowerach Cube, które udają MTB a są w rzeczywistości geometrycznie crossami z kołami mtb. Róznice techniczne są na stronie producenta. Nie spotkałem innych mtb o podobnej geometrii. Cytuj Link to postu
keniol91 Napisano 22 Stycznia Autor Zgłoś Share Napisano 22 Stycznia Dzięki bardzo za informację 🙂 pytanie moje tylko jeszcze o ramę damską bo nie widzę w attention Cytuj Link to postu
keniol91 Napisano 22 Stycznia Autor Zgłoś Share Napisano 22 Stycznia Bardzo mi zależy na damskiej ramie i znalazłem coś takiego Cube Access SW SL 🙂 Czy geometria jest taka jak w attention tylko dla kobiet ? Cytuj Link to postu
jajacek Napisano 22 Stycznia Zgłoś Share Napisano 22 Stycznia Niestety damskie ramy to nie moja bajka i pozostają poza moją sferą zainteresowań. Z rozmów z zawodniczkami z którymi czasem jeżdżę wynika że poza kolorystyką nic nie wnoszą. Wiem że są też rowery Cube na kołach 27,5 cala, może bardziej pod kobiety też. Nie zgłębiałem tematu. Cytuj Link to postu
keniol91 Napisano 22 Stycznia Autor Zgłoś Share Napisano 22 Stycznia Ok dzięki za wszystko 🙂 Cytuj Link to postu
Polecane posty