Maciek92 Opublikowano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 Cześć! Na początku od razu małe wyznanie - jeżdżę w słuchawkach nausznych, ale chciałbym to zmienić. Muzyki mogę słuchać w inny sposób lub w ogóle z tego zrezygnować. Robię to dlatego, że strasznie mnie (jak i moją partnerkę - też "jeżdżąca") wkur...denerwuje szum wiatru w uszach. Nawet jeśli noszę czapkę z windstopperem czy opaskę w cieplejsze dni, to szum nadal jest irytujący. Szczególnie, że mieszkam i jeżdżę po wietrznym regionie. Jak sobie radzicie z tym fantem? Dodam jeszcze, że genetycznie mam dość dziwne (?) uszy, co powoduje, że próbując używać stoperów, jak tylko je włożę - od razu niemal wylatują. Pozdrowienia, Maciek Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 Old school? Wata. A poza tym wystarczy czapkę czy komina naciągnąć na uszy. W słuchawkach nie jeżdżę bo prawie życie przez nie straciłem. Odnośnik do komentarza
Karrla Opublikowano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 Ja tez słuchawki nie bardzo ;) Ale opaska na głowe w zupełności mi wystrcza ;) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi