jajacek Opublikowano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 W Treku gwarancja dożywotnia na ramę dla pierwszego właściciela. A kupić tam gdzie znajdziesz. Jedyny sklep w okolicy jaki znam to Metro Bikes ze Specami. Najlepszy sklep z Trekami jest w Częstochowie i tam bym się przejechał. Są to specjaliści i raczej dobrze dobiorą rozmiar ramy. W Starachowicach bywamy nocując zawsze w hotelu Senator. Fajne okolice na rower. Odnośnik do komentarza
protos Opublikowano 22 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 w częstochowie ale jaki dokładniejszy namiar Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 22 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 http://www.fabrykarowerow.com/ Odnośnik do komentarza
protos Opublikowano 22 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 już znalazłem , dziekuję bardzo jak kiedyś będziecie w okolicy to dajcie znać , pracuję jako leśnik Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 23 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 OK, jeśli zdrowie mi się naprawi. Kiedyś przyjeżdżaliśmy do Senatora, dawali nam bardzo dobrą cenę, ok. 100 zł od osoby ze śniadaniem, obiadokolacją, basen i sauną i mogliśmy trzymać rowery koło recepcji. Podjeżdżaliśmy kawałek samochodem, parkowaliśmy w Rzepinie pod kościołem i jeździliśmy przez Radkowice, Bodzentyn, Św Katarzynę i Krajno na Św Krzyż. Albo mtb przez Wąchock, Wykus, Suchedniów na Świnią Górę. Dobre okolice na rower, tylko nie należy jeździć trzycyfrówkami. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi