Qdan Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Witam, Poszukuję roweru górskiego lub podobnego posta gdzie mógłbym zapoznać się z propozycjami. Rower górski dla kobiety do 2000zl poszukiwany! Wzrost 158cm. Rower będzie użytkowany głównie w mieście i na leśnych ścieżkach (weekendowe wypady) Proszę o pomoc w doborze roweru lub w podaniu linku do podobnego tematu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 W tym budżecie to zapewne jakiś król allegro. Kands, Lazaro, Vellberg, Spartakus. Chyba że trafi się coś w Media Expert. Technicznie będzie bardzo słaby, amortyzator nie będzie działał (bo w żadnym w tym budżecie nie działa, zamiast hamulców będą spowalniacze. Zwróciłbym więc bardziej uwagę na kolor. Odnośnik do komentarza
Qdan Opublikowano 11 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Jak miło, że znowu Pan mi odpowiada, gdyż jakoś 3 lata temu szukałem dla siebie i polecił mi Pan cube attention sl i do dziś jestem bardzo z niego zadowolony lecz miałem 2 razy większy budżet. Niestety teraz jest max 2000 i zadaje siebie z tego że ciężko będzie coś znaleźć lecz jest to rower tylko na jakieś 50km przejażdżki, jakby coś było godnego polecenia byłbym wdzięczny. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 W tej półce cenowej "nie siedzę". Fajnie że Attention się sprawdził. Jak jazda sporadyczna to dużo nie trzeba. W przypadku kobiet walory estetyczne zwykle przeważają nad walorami technicznymi. Odnośnik do komentarza
Qdan Opublikowano 12 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Jeśli ktoś bardziej jest zorientowany w tym przedziale cenowym to prosiłbym, żeby zwrócił mi uwagę jaki osprzęt powinien posiadać rower do 2k? zdaje sobie sprawę, że cudów nie będzie lecz bedzie to bardzo pomocne. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Altus/Acer/Alivio w kolejności od najgorszego do najlepszego. Ale parę razy w roku na godzinkę to i Altus wystarczy. Tu taki w miarę kobiecy:https://www.mediaexpert.pl/rowery/rowery-mtb/rower-lombardo-sestriere-350-27-5-d17-grafitowy Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi