protos Napisano 16 Stycznia Autor Zgłoś Share Napisano 16 Stycznia Dałem dokładnie 21500 też mi się wydawało że coś za malo ale nie mój problem trzeba się cieszyć z ceny Cytuj Link to postu
protos Napisano 16 Stycznia Autor Zgłoś Share Napisano 16 Stycznia Może spadły z ceny a My o tym nie wiemy Cytuj Link to postu
RafalOstrow Napisano 16 Stycznia Zgłoś Share Napisano 16 Stycznia Gratuluję. To już jest cena nad którą można się pochylić 🙂 Cytuj Link to postu
protos Napisano 16 Stycznia Autor Zgłoś Share Napisano 16 Stycznia Też tak myślę... 😀 Cytuj Link to postu
protos Napisano 16 Stycznia Autor Zgłoś Share Napisano 16 Stycznia Miałem kupić w Częstochowie powiedzieli mi 25 razem bik fettingiem Cytuj Link to postu
RafalOstrow Napisano 16 Stycznia Zgłoś Share Napisano 16 Stycznia Można wiedzieć w jakim sklepie dali taką cenę? Targowałeś się czy sami zaproponowali? Cytuj Link to postu
protos Napisano 16 Stycznia Autor Zgłoś Share Napisano 16 Stycznia Nie targowałem odnośnie sklepu to nie wiem czy mogę Ci podać chyba że chcesz zamówić, rozumiesz mnie, bo cena mała i nie wiem... Cytuj Link to postu
RafalOstrow Napisano 16 Stycznia Zgłoś Share Napisano 16 Stycznia ok. rozumiem. podasz mi jak sie zdecyduję 🙂 Cytuj Link to postu
protos Napisano 16 Stycznia Autor Zgłoś Share Napisano 16 Stycznia Nie ma sprawy 😀 Cytuj Link to postu
Polecane posty