Angelika Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Cześć! Stoję przed wyborem między KROSS Trans 9.0 z damską ramą a Romet Gazela 9? Głównie miałby służyć do dojazdów do pracy oraz rzadko wyjazd za miasto po utwardzanej drodze. Który z rowerów ma lepsze podzespoły? Czy warto dołożyć do KROSS trans 10.0? Będę bardzo wdzięczna za opinię. Angelika Odnośnik do komentarza
Oskarr Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Podaj linki do oglądanych przez Ciebie rowerów. Odnośnik do komentarza
Angelika Opublikowano 29 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Mimo wielokrotnych prób system nie pozwala wstawić linków do rowerów - rozpoznaje post jako spam. Odnośnik do komentarza
314ter Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Kross Trans 10.00 damski Romet Gazela 9 Z uwagi na amortyzator równorzędny dla Rometa będzie dopiero model 10.0 od Krossa. Poza tym przy takiej cenie to odrobinę przerost formy nad treścią jeśli chodzi o zastosowanie, ale jeśli masz kasę, przeszkód brak ? Odnośnik do komentarza
Angelika Opublikowano 29 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 A co myślisz o piasta tył Shimano Tourney FH-TX505 w Romet Gazela 9? Odnośnik do komentarza
314ter Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Z grubsza to samo. Odnośnik do komentarza
Oskarr Opublikowano 30 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Moim zdaniem to taka profanacja dawać tak słabą piastę do roweru za ponad 3000 zł. Z dwóch podanych, zdecydowanie lepszy będzie Trans 10. Kross ma porządny amortyzator, który będzie pracował dużo lepiej niż suntour, ma też porządną piastę z tyłu. Piasta Tourneya to najsłabsza piasta shimano jaką można kupić pod kasetę za 45 zł, piasta deore to 160 zł, to nie jest to samo i nie będzie się tak samo toczyło. Jeśli Ciebie to zbytnio nie boli finansowo, bierz Krossa. Odnośnik do komentarza
Angelika Opublikowano 3 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 Dziękuję za porady? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi