dylemat Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Dzień dobry, Chciałabym poznać opinie ekspertów ?. Mam na oku 4 rowery i nie wiem który ostatecznie wybrać. Budżet do 1700zł. Rower ma służyć do jazdy po mieście i poza nim, ale nie mam zamiaru zapuszczać się nim w góry. Rama będzie na pewno 19'' i koła 28''. Mam wrażenie, że im więcej czytam tym mniej wiem. Nie znam się niestety na wyposażeniu, a chciałabym wybrać taki, który byłby jak najmniej awaryjny i warty swojej ceny, dlatego bardzo proszę o pomoc. 1.Romet Gazela 3 z 2019 roku 2. Kands Alfa City 3.Kross Trans 3.0 4. Kross Trans 2.0 Odnośnik do komentarza
Oskarr Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Krossy od razu odrzucany za wolnobieg z tyłu - przestarzałe rozwiązanie, zdecydowanie lepiej wybrać rower z kasetą. Romet i Kands mają już kasety, Romet ma trochę lepszą przerzutkę z tyłu i lepszy amortyzator. Z tych 4 Romet jest najlepszy, wart ok. 100 zł więcej niż Kands. Jeśli Kands byłby tańszy o 200 zł od Rometa, brałbym Kandsa. W tych pieniądzach szedlbym w kierunku królów allegro, w tym przypadku w coś takiego(rower trochę lepszy od tego Rometa z Twojego linku) https://allegro.pl/oferta/wypasiona-trk-lazaro-senatore-v3-ld-alivio-17bialy-9313140131?utm_medium=app_share&utm_source=facebook Odnośnik do komentarza
dylemat Opublikowano 15 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 Bardzo dziękuję za odpowiedź, właśnie też sama skłaniałam się ku Rometowi, chociaż opinie o marce są różne... Niestety, nie znalazłam Lazaro z ramą 19'', a przetestowałam wcześniej różne modele z 17'' i na pewno byłby za mały, więc odpadł od razu. Rower już zamówiony ? Odnośnik do komentarza
Oskarr Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 Świetnie! Podziel się opiniami dla potomnych, jak już trochę pojeździsz. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi