rbellic Opublikowano 16 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Dziękuje za wiadomości, super! Ten kolor jest naprawdę ekstra, poza tym kosztuje mniej niż tegoroczny model czarny ale niestety kiepsko dostępny a w zasadzie już chyba niedostępny. Ja mam ten kłopot że jestem dokładnie na styku rozmiaru L i XL (180 cm/80 cm przekrok) i chciałem obydwa przymierzyć przed kupnem, co też jest kłopotliwe bo w Krakowie w Biker House jest L. Z tego co mi radzono, to jeżeli chce mieć bardziej komfortową pozycję powinienem brać mniejszy rozmiar. Odnośnik do komentarza
thalcave Opublikowano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Mój model jest chyba z 2019 roku i dałem za niego 1800PLN, czarnego Muirwoods żaden sklep, z którym się kontaktowałem nie chciał dać poniżej 2500PLN. A rast wymiata ? Odnośnik do komentarza
sojer2005 Opublikowano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Ja mam 179 cm i przymierzałem L oraz XL , wg mnie wygodniejszy jest L. Chociaż różnica nie była bardzo duża. Odnośnik do komentarza
Staszsz Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Cześć, wiecie może czy można znaleźć gdzieś jeszcze muirwoodsa 2019? Szukam, szukam i nie mogę znaleźć, myślałem jeszcze nad Kellys physio 10 2019, ale tu sytuacja podobna. Odnośnik do komentarza
thalcave Opublikowano 1 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Szczerze ja w Muirwoodsach nie rozróżniam roczników. Jeśli szukasz tylko koloru czarnego to może być problem, rast powinien być bardziej dostępny... ale z drugiej strony mamy już lipiec. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi