kris65656565 Opublikowano 24 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 czesc, czy warto kupic ROCKRIDER AM 100 HT MOUNTAIN BIKE - 27.5+ za 3800zl ? dodam ze mieszkam w UK i ciezko o Meride czy Kellysa a z uzywkami troche loteria.. https://www.decathlon.co.uk/am-100-ht-mountain-bike-275-id_8543080.html Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 24 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Wygląda na fajny rower. Amor RockShox Sektor jest bardzo porządnym amorem. Napęd przyzwoity, koła też. Hamulce raczej do wymiany. Myk-myk czyli dropper seatpost nieznanej mi firmy. Ale może jest ok. Nawet nie wiedziałem że taki model jest w Decathlonie. Odnośnik do komentarza
kris65656565 Opublikowano 24 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 dzieki, ogolnie nie wiem jak w PL ale tutaj jest bardzo maly wybor obecnie w sklepach zwlaszcza jak chodzi o duze rozmiary. Mialem Cube wczesniej i bylem zadowolony ( zanim ktos sobie pozyczyl ). Myslisz ze Attention SL bylby lepszym wyborem. Drozszy o jakies 700zl zastanawiam sie czy warto dokladac... Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Ten rower jest znacznie lepszej klasy niż Attention SL. I jest rowerem innego typu. Attention to jest rower turystyczny z rekreacyjną geometrią. Taki i na teren i na asfalt. Ten z Deca to typowy rower trailowy do jazdy w trudniejszym terenie, bardzo dobrze radzący sobie na ostrych zjazdach. Odnośnik do komentarza
kris65656565 Opublikowano 31 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 dzieki wielkie, zamowilem deca i zobaczymy. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi