Grot89 Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Cześć, poszukuję roweru, a w zasadzie to dwóch - dla mnie i dla dziewczyny, ale oba męskie. Ostatnio dużo na rowerach jeździliśmy z 10 lat temu, więc specjalnie szaleć i robić tysięcy kilometrów nie będziemy, raczej weekendowe wycieczki + zabieranie rowerów na wakacje. Co do rozmiarów to interesuje nas 23" i 19". Dla siebie już w zasadzie jestem zdecydowany na Unibike'a Fusion - chyba za 2450 nic lepszego nie znajdę. Mógłbym też wziąć Shadow (2050zł), ale ze względu na ponad 100kg wagi wydaje się, że lepiej dołożyć 400zł i wziąć Fusion. Dobrze myślę czy to nie ma znaczenia i wziąć Shadow? Tak samo dla dziewczyny - ze względu na mniejszą wagę i tym samym obciążenia czy jest sens dokładać do Fusion czy spokojnie można brać Shadow? Jakieś inne propozycje podobne jakościowo w cenie do 2000-2500 zł? Pozdrawiam, Łukasz EDIT. Widzę, że jeszcze Hexagon 8.0 jest w promocji w takiej samej cenie jak Fusion. Lepszy? Odnośnik do komentarza
Oskarr Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Indiany 5.9 będą lepsze. Odnośnik do komentarza
Grot89 Opublikowano 14 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Indiany nie robią na 23" ? ale faktycznie dla dziewczyny może być. Całość na deore z tego co widzę. Czy można gdzieś się przymierzyć do Indiany? Bo widzę, że nigdzie w Warszawie ani w pobliżu nie ma w sklepie (media expert), a chciałbym najpierw obejrzeć na żywo. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi