Jarzabek1910 Opublikowano 4 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 Witam serdecznie, Poszukuję fajnego roweru crossowego do około 4,5k zł :). Teren w jakim mam zamiar śmigać to głównie asfalt i drogi nieutwardzone. Przeglądałem już troszkę ofert ale mam nadzieje na pomoc expertów w tym temacie. Macie coś godnego polecenia? Giant Roam 0 Disc Specialized Crosstrail Elite 2020 Cube Cross Pro 2020 Te rowery znalazłem i pytanie czy są warte uwagi? Czy macie jakieś jeszcze fajne crossówki w podobnym zakresie cenowym? Z góry dziękuje za odpowiedź :) Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 4 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 https://roweroweporady.pl/f/topic/6666-cross-dobre-i-przyzwoite-do-5k-jacek-kapela/?tab=comments#comment-49646 Odnośnik do komentarza
Jarzabek1910 Opublikowano 5 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Serdeczne dzięki za pomoc. Wybór padł chyba na Giant Roam 0 tylko obawiam się trochę tych oponodętek. Mieliście z nimi do czynienia i rzeczywiście według was jest sie czego bać? Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 5 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Co autor ma na myśli? Odnośnik do komentarza
Jarzabek1910 Opublikowano 5 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Chodzi o oponki w systemie tubeless zastosowane w tym modelu. Mleko w środku i zwulkanizowaną dętkę z oponą. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 5 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Trzeba pilnować żeby nie zaschło mleko i dolewać co jakiś czas. Jak większa dziura to się nie uszczelni. Odnośnik do komentarza
Jarzabek1910 Opublikowano 5 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 W takim razie biorego tego Gianta. Wielkie dzięki za pomoc. Po zakupie opowiem jak sie śmiga ? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi