tolik27 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Cześć, Poszukuję roweru na dojazdy po mieście do pracy(jakieś 15-20 km dziennie) oraz jakieś wypady weekendowe rzędu 20-30 km również po takowych teranach. Cena do 1000-1500 PLN. Rowerów mnóstwo ale doradźcie, proszę, jaki rower byłby zwyczajnie dobry i w dodatku wytrzymał obciążenie jakim jest waga 105 kg ( nie jestem osobą z nadwagą, sportowiec ) Nie znam się kompletnie więc z góry dziękuję za porady i wskazówki. Odnośnik do komentarza
thalcave Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Tak naprawdę wszystkie rowery w Twoim przedziale cenowym są takie same - szczerze poradzę abyś kupił taki, który będzie wygodny dla Ciebie i będzie Ci się podobał. Jakość osprzętu to rzecz 3ciorzędna. Odnośnik do komentarza
tolik27 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Ok a od jakiej kwoty zaczyna się jakaś różnica? Bo jeśli to kwestia 300-400 PLN to opcja do rozważenia. Odnośnik do komentarza
MARIUSZZZ Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Prawdziwe różnice pojawiają się w okolicach 3 tys. Jednakże nie wiem czy dla na Twoje potrzeby nie byłby odpowiedni MARIN Muirwoods - taki fitness ze stalową ramą. Osprzęt szału nie robi, ale chociaż są hydrauliczne hamulce. Kolega thalcave chwalił się wczoraj, że planuje kupić takiego za 1800 zł. Odnośnik do komentarza
thalcave Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgadza się. Muirwoods występuje w trzech kolorach: czarnym, zielonym i rast (kolorowy). Czarny z reguły ciężko jest znaleźć z dużą obniżką (cena to 2599PLN), wersja zielona jest z 2018 roku i właściwie też jest średnio dostępna. Jeśli tylko nie masz nic przeciwko tęczowemu rowerowi: To jest całkiem fajna propozycja. To jest coś pomiędzy fitnessem a 29er z sztywnym widelcem. Muirwoods pozwala na szersze opony niż większość fitnessów. Sklep narowery.pl chciał 1850PLN za taki rower. Lokalnie, u siebie znalazłem za 1800PLN. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi