lukasz.przechodzen Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Platformowe, wpinane, górskie, turystyczne, szosowe - jakie pedały do roweru warto kupić?https://roweroweporady.pl/rodzaje-pedalow-rowerowych/ Odnośnik do komentarza
thalcave Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Nie wiem czy wrzucałbym pedałów platformowych miejskich z turystycznymi do jednego worka. miejskie powinny być płaskie pozwalające jeździć w każdych butach, turstyczne (spotykane też w rowerach MTB czy pseudoMTB, crossach, itp.) mają już piny, które w mniejszy bądź większy sposób przytrzymują buta. Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 11 godzin temu, thalcave napisał: Nie wiem czy wrzucałbym pedałów platformowych miejskich z turystycznymi do jednego worka. miejskie powinny być płaskie pozwalające jeździć w każdych butach, turstyczne (spotykane też w rowerach MTB czy pseudoMTB, crossach, itp.) mają już piny, które w mniejszy bądź większy sposób przytrzymują buta. Chyba to o czym myślisz pojawiło się niżej jako pedały MTB. Chyba, że masz przykład jeszcze czegoś pomiędzy. Odnośnik do komentarza
thalcave Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 27 minut temu, lukasz.przechodzen napisał: Chyba to o czym myślisz pojawiło się niżej jako pedały MTB. Chyba, że masz przykład jeszcze czegoś pomiędzy. nie jest OK... chyba zmyliło mnie zdjęcie pedałów platformowych i to zdjęcie utkwiło mi w głowie gdy czytałem o pedałach miejskich. A do turystyki to pedały z lekkimi pinami chyba będą lepsze. Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Dnia 14.04.2020 o 12:35, thalcave napisał: A do turystyki to pedały z lekkimi pinami chyba będą lepsze. To już kwestia indywidualnych preferencji. Musiałem zrobić jakiś podział, ale nic nie stoi na przeszkodzie, aby do roweru turystycznego dać nawet takie pedały ? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi