Alan Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Witam, mam pytanie. Jak już gdzieś indziej wspomniałem, posiadam rower z silnikiem spalinowym. Kiedyś rozmawiałem z sąsiadem który polecił mi jakąś stronę z częściami i akcesoriami do tego typu rowerów. I tu pytanie: "czy zna ktoś jakąś stronę z takimi częściami?", czy jedyna sensowna strona to m....ch.pl (bez reklamy xd). Wiem, najprościej byłoby się spytać sąsiada, ale wyjechał, więc mam problem :p Dziękuję z góry za odpowiedzi i porady :) Odnośnik do komentarza
marcino285 Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Kolego zerknij na coś takiego np: http://sachs.bezposrednio.pl/ Jest kilka stron z częściami. Na aledrogo też są części. Odnośnik do komentarza
SklepBiker Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 W sumie napisz jakich części potrzebujesz,czy mowa o konkretnie osprzęcie do roweru czy raczej mechanika silnikowa- skoro posiadasz spalinowy w rowerze,to domyślam się,że to może być ze sobą połączone,bo samych sklepów jest co najmniej kilka. Odnośnik do komentarza
STIR Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Znacie jakiś duuuży sklep rowerowy na Śląsku, szczególnie w okolicach Rybnika i okolic. Chodzi mi o to, abym mógł kilka rzeczy po prostu zobaczy na własne oczy, pomacać, abym mógł sobie kilka rowerowych zobaczyć i przymierzyć osobiście? Odnośnik do komentarza
Bikeislive Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 A musi być akurat z Rybnika? Bo jeżeli mowa o sklepach internetowych,to przecież miejsce nie ma aż tak dużego znaczenia,bo przesyłka za mówionymi częściami,akcesoriami czy rowerem dojdzie Ci wszędzie,prawda? Akurat tą tematyką zajmujemy się na co dzień i możemy pomóc. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi