marcindgl Opublikowano 6 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Witam Wszystkich Przeglądam forum od jakiegoś czasu ale dopiero dziś miałem chwilę żeby się zarejestrować i jednak napisać do Was posta z prośbą o pomoc.... Chcę zakupić Kellysa Gate 50 rocznik modelowy 2019 bo są jeszcze dostępne i to w dobrych cenach.... znalazłem na internetach w naprawdę dobrej cenie ;-) Kolor malowania jest jaki jest i chyba wszyscy wiedzą... albo się podoba albo nie... ja na początku byłem nastawiony sceptycznie ale już się do niego przekonałem ;-) Mam jednak dylemat co do wielkości ramy.... mierzyłem M bo tylko taki jest dostępny w mojej okolicy noga jest ok ale mam wrażenie, że jestem na nim za bardzo wyciągnięty (176 cm wzrost, noga 79 cm). Niestety nie mam możliwości zmierzyć się nigdzie na S a boję się, że może być ona za mała?! Może macie jakieś pomysły, propozycję ?? Odnośnik do komentarza
krzychuwu Opublikowano 6 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Hej tak się składa że mam Gate 50 z 2018 rozmiar 17" moje wymiary to wzrost 172 i noga 82 dla mnie rozmiar trafiony. A skąd jesteś? Jak okolice Katowic to możemy się zgadać, mógłbyś się przymierzyć.Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
marcindgl Opublikowano 6 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Niestety ja z dlnśl więc odpada przymiarka ale dzięki za odpowiedz. Swoją drogą Gate 50 z 2018 chodziła za mną długi czas aż do około marca tego roku jak były jeszcze wszędzie dostępne... niestety nie zdecydowałem się a teraz to już towar nie dostępny.... więc celuje w 2019 ? a jeździsz na platformach czy spd? Odnośnik do komentarza
krzychuwu Opublikowano 6 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Spd od kilku już lat, najpierw w crossie, potem w MTB i szosie.Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
marcindgl Opublikowano 6 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 a wetuje i wetuje i kolejne pomysły się nasuwają.... co radzicie brać tego Gate 50 z 2019 czy Gate 30 na 2020 ? Odnośnik do komentarza
krzychuwu Opublikowano 6 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Różnice między nimi to amor i napęd, pod względem technicznym 50 jest lepsza, ale pytanie czy takiego sprzętu potrzebujesz. Ja muszę się przyznać że nawet w połowie potencjału swojego roweru nie wykorzystuję.Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
marcindgl Opublikowano 6 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 oczekiwania co do sprzętu mam w miarę duże bo nie zamierzam go zmieniać po roku a wiadomo apetyt rośnie w miarę jeżdżenia... ale chyba cena odgrywa też ważną rolę... Odnośnik do komentarza
krzychuwu Opublikowano 6 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Cenowo chyba są na podobnym poziomie z tego co widziałem.Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
marcindgl Opublikowano 6 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 50 2019 za 3400zł a 30 2020 za3999 zł jak na tą chwilę ? Odnośnik do komentarza
krzychuwu Opublikowano 6 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Czyli lepszy jest tańszy, to o czym tu myśleć Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
marcindgl Opublikowano 6 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 no właśnie już nie ma co myśleć poszło zamówienie na rozmiar S zobaczymy ? Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 6 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Gate 30 ma badziewny amor Suntoura a Gate 50 bardzo dobry amor RockShoxa. Nie ma tu w ogóle co porównywać tej nędzy Suntoura do Recona RL. Cena RochShoxa 3x większa i jakość też 3x. Odnośnik do komentarza
marcindgl Opublikowano 7 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 Dzięki za odpowiedzi i podpowiedzi ? he nie ma już co rozpamietywac tylko trzeba juz czekać na kuriera? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi