JakubP Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 (edytowane) Witam, mam propozycję dotyczącą tego forum. Jest to edycja postów. Zamiast pisać kolejnego posta i robić taki mały spam można by post edytować :) No może nie od razu spam, ale nie porządek. Czasem się napisze posta, a chciałoby się jeszcze coś dopisać, ale nie ma sensu pisać następnego :) Szukałem czy nie było podobnego tematu, ale okazało się, że nikt takowej sprawy jeszcze nie poruszył. Taka drobna propozycja ode mnie :) Pozdrawiam EDIT_________________________________________________________________________________________________________________________ Teraz dopiero zauważyłem, że mogę edytować temat, którego jestem autorem. Nie mogę edytować jedynie wpisu pod czyimś tematem: Edytowane 13 Marca 2016 przez JakubP Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Cześć, było ustawione, że post można edytować przez dwie godziny od napisania. Zwiększyłem ten czas do 24 godzin. Nie chcę ustawiać więcej, ponieważ to dopiero stworzy zamieszanie na forum. Odnośnik do komentarza
grzegorz75jan Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 No właśnie proszę użyszkodników o: edytowanie postów - po edycji posta forum mogłoby sygnalizować zmianę szczególnie gdy subskrybuję wątek, (niestety sam edytuję wielokrotnie) Tak "na piechotę" wystarczy dopisać Edit: Dodana treść posta. Nie cytowanie bezpośrednio poprzedzającego postu a szczególnie całego (długiego) wpisu. Odnośnik do komentarza
marcino285 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Grzegorz dobrze prawisz. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi