FilipEngel Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Witam, czy ktoś zna fajne trasy rowerowe w okolicach Wrocławia? Pozdro. Odnośnik do komentarza
thalcave Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Korzystasz ze Stravy? Ja jak szukałem tras rowerowych w mojej okolicy to na Stravie szukałem ludzi, którzy mieszkają w pobliżu i patrzyłem gdzie oni jeżdżą.Musisz tylko zwracać uwagę jak przebiega trasa/na czym jeździ kolarka/kolarz żebyś się nie wpakował 40km szosą chcąc jeździć lasem. Odnośnik do komentarza
FilipEngel Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 1 godzinę temu, thalcave napisał: Korzystasz ze Stravy? Ja jak szukałem tras rowerowych w mojej okolicy to na Stravie szukałem ludzi, którzy mieszkają w pobliżu i patrzyłem gdzie oni jeżdżą.Musisz tylko zwracać uwagę jak przebiega trasa/na czym jeździ kolarka/kolarz żebyś się nie wpakował 40km szosą chcąc jeździć lasem. Dzięki za informacje. Jest ta plikacja dostępna na urządzeniach z systemem operacyjnym IOS? Odnośnik do komentarza
thalcave Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 4 minuty temu, FilipEngel napisał: Dzięki za informacje. Jest ta plikacja dostępna na urządzeniach z systemem operacyjnym IOS? Chyba łatwiej wygooglać niż czekać na odpowiedź ale tak - Stravy używa się przez WWW i są wersje mobilne na Androida i iOS (Strava to platforma podobna do Endomondo). Odnośnik do komentarza
FilipEngel Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Przed chwilą, thalcave napisał: Chyba łatwiej wygooglać niż czekać na odpowiedź ale tak - Stravy używa się przez WWW i są wersje mobilne na Androida i iOS (Strava to platforma podobna do Endomondo). Dzięki jeszcze raz i życzę miłego wieczoru ? Odnośnik do komentarza
thalcave Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 5 minut temu, FilipEngel napisał: Dzięki jeszcze raz i życzę miłego wieczoru ? Tobie też miłego... popołudnia. Możesz też googlać traski ja czasami znajduje trasy na portalu Trójmiasta trasy ze zdjęciami i śladem GPX do pobrania i wgrania sobie na telefon czy komputerek rowerowy. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi