MarioM Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Witam, Poniższe 2 rowerki przykuły moją uwagę - pytanie: co wybrać? Unibike Flash eq GTS 2019 Merida Crossway 15-D, ewentualnie 20-D a może inne propozycje? budżet do 2000 - rower cross/trekking - codzienne dojazdy do pracy ( do 20km dziennie) + weekendowe wycieczki Odnośnik do komentarza
pepe Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Możesz jeszcze ten zobaczyć, sporo lepsze komponenty: https://www.mediaexpert.pl/rowery-cross/rower-indiana-x-cross-5-0-m21-czarno-brazowy,id-1273080 Odnośnik do komentarza
MarioM Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Jednak to +200 zł więcej :) ale przyjrzę się. Przeglądam też ogłoszenia na olx i wynalazłem takie coś - jednak nie mogę znaleźć więcej informacji o tym modelu https://www.olx.pl/oferta/sprzedam-rower-canyon-sport-nowy-CID767-IDAhaLP.html Odnośnik do komentarza
pepe Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Źle nie wygląda, z tym, że mała rama, dla niskiej osoby. Gwarancji pewnie nie ma, rachunku też, pochodzenie nieznane. Odnośnik do komentarza
MarioM Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Ja wysoki nie jestem - 168 cm ? Odnośnik do komentarza
smalec5 Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Tez indiane ci bym polecil, pewnie zaraz znowu bedą na promocji. Obserwuj w przyszlym tygodniu. Bo jeszcze pare dni temu byl za 1999 Odnośnik do komentarza
MarioM Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Indiana nie ma regulowanej kierownicy, ja jestem przyzwyczajony do ciut bardziej wyprostowanej postawy - lata jazdy na trekkingu (Gudereit) - i nie wiem czy rama nie będzie za duża przy moim wzroście (168) - jest tylko 19' i 21' - jednak jeślibym miał wybierać pomiędzy Unibike a Meridą to co będzie lepsze? - bo cenowo podobnie Edit Jeszcze znalazłem Indiana X-Road 4.0 - teraz za 1679 ? Odnośnik do komentarza
smalec5 Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Tak jak pisalem dzisiaj indianka juz za 1899 ? Odnośnik do komentarza
MarioM Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 No to rzeczywiście ? muszę się przymierzyć do tej Indiany i sprawdzić czy pasuje i czy ten brak regulacji kierownicy to problem - szkoda tylko że nie ma go od ręki u mnie w sklepie - tylko na zamówienie Odnośnik do komentarza
MARIUSZZZ Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Dla Ciebie raczej rama 17'. Odnośnik do komentarza
MarioM Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Według kalkulatora długości nogi wychodzi mi 19' ale i tak trzeba to sprawdzić Odnośnik do komentarza
smalec5 Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zamow sobie 19 na sklep i zobacz wtedy jak nie bd pasowac wtedy odmowisz czy cuś ? Odnośnik do komentarza
MarioM Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Kota w worku nie kupię, muszę się przymierzyć do kilku rowerów (nie wiem też do kiedy promocja) - rower jest ładny, jednak jeśli chodzi o sam wygląd to geometria ramy w Meridzie podoba mi się bardziej ? Jeszcze mi chodzi po głowie SPARTACUS CROSS 4.1 (2019) i unibike crossfire disc gts Póki co zamówione - będę przymierzał w czwartek i dam znać :) będę jeszcze wdzięczny za kolejne propozycje :) Odnośnik do komentarza
MarioM Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Jestem rozczarowany - rower przyszedł do sklepu w częściach w pudełku - nie ma możliwości przymierzenia roweru w sklepie.. Szczerze mówiąc to nie byłem nawet finansowo teraz przygotowany na zakup.. Chyba poczekam na sezonową wyprzedaż rocznika w jesieni - macie może jeszcze jakieś propozycje? Rower musi być wygodny (przyzwyczajenia z trekkinga)i mieć możliwość montażu bagażnika - niekonieczne są amortyzatory - cena może ciut przekraczać 2000 zł - jednak chętnie bym zapłacił mniej Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi