Jump Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Witam. Mam do wyboru Merida Big Nine 40 d lub Kross black edition 4 Kross ma przeżutki od Aliwio i Deore a Merida Altusy Oby dwa po 9 biegów z tyłu Głównie chodzi mi o te przeżutki. I też o firmę Odnośnik do komentarza
pepe Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Altus jest mocno budżetowy, ALivio już przyzwoicie, Deore jeszcze lepiej (dla amatora nic lepszego nie trzeba). Odnośnik do komentarza
smalec5 Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 moze linki jakies? Odnośnik do komentarza
Jump Opublikowano 9 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Nie mogę wkleić linków nie wiem dlaczego. Odnośnik do komentarza
thalcave Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 A który Ci się bardziej podoba? Na którym lepiej Ci się siedzi? Jeśli nie przymierzałeś się do nich jeszcze to radziłbym spróbować. Do zwykłej jazdy śmiem wątpić czy Deore robią różnicę. Odnośnik do komentarza
smalec5 Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Jak masz tego krossa w cenie do 2400 jak widze na oko są to sie opłaca w miare i bierz. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi