Madziuk1 Opublikowano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Witam, prosze o pomoc w wyborze roweru crossowego, zastanawiam się nad rowerem KTM Life Track 24 Disc damka a Kellys Pheebe 30. Nie mam zielonego pojęcia w tematyce rowerowej i nie wiem czy dobre mi polecono. Nie chce wydać więcej niż 3000 zł. Odnośnik do komentarza
thalcave Opublikowano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 https://roweroweporady.pl/jaki-rower-kupic-do-3000-zlotych/ Ja polecam Unibike VIPER DISC LDS, ten Kellys też nie jest zły. Ma gorszy osprzęt ale jest zdecydowanie ładniejszy ? Jeśli rower ma być do sporadycznych wycieczek to kupiłbym tego Kellysa o ile dobrze się na nim czujesz. Odnośnik do komentarza
Madziuk1 Opublikowano 24 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Dziękuje, a jakie masz zdanie na temat tego modelu KTM? Czy te dwa modele mocno od siebie się różnią? Odnośnik do komentarza
thalcave Opublikowano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Szczerze mówiąc nie mam do końca zaufania do tej firmy. Ma starszy osprzęt i do tego delikatnie gorszy niż Unibike. Bajer Vipera Disc polega na tym, że ma już technologię SHADOW więc jak po nierównościach przejedziesz to łańcuch będzie stabilniejszy a nie skakał i obijał się o ramę, Według producentów KTM jest lżejszy ale to też nigdy nie wiadomo jak dany producent waży te rowery. Jeśli masz możliwość to spróbuj się przejść do dealera Unibike'a i obejrzeć (przejechać się) ten rower. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi