Indzynier Opublikowano 11 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 1 minutę temu, jajacek napisał: Nie da radę To dlaczego jak jeździłem Decathlonową XL'ką to jakoś nie odczuwałem większego dyskomfortu, a na L'ce czułem, że jest troszkę za mały dla mnie? A niby XL'ka decathlonowa to 61 cali albo 60 cm. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Z tego samego powodu dla którego małe dzieci za PRLu jeździły pod dorosłą ramą Ukraina nie dosięgając do pedałów siedząc na siodełku. Ileś tam km można pojechać na wszystkim. Odnośnik do komentarza
Indzynier Opublikowano 11 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 20 minut temu, jajacek napisał: Z tego samego powodu dla którego małe dzieci za PRLu jeździły pod dorosłą ramą Ukraina nie dosięgając do pedałów siedząc na siodełku. Ileś tam km można pojechać na wszystkim. Dosięgałem nawet do ziemii, więc nie wiem o czym mówisz. Może jestem wyższy niż te 186 cm albo mam dłuższe nogi niż ludzie z tym wzrostem ... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi