DrivdIt Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Dzień dobry, Chciałbym wrócić powoli do casualowego "kolarstwa" po mieście, lesie i na trasach maks. 100km. Szukałem czegoś rozsądnego cenowo i jednocześnie bez większych kompromisów na jakości. Znalazłem ogłoszenie: https://www.olx.pl/oferta/merida-matts-20-aluminium-alivio-deore-CID767-IDzB07M.htmlRama MERIDA MATTS 10 V w rozmiarze 20"Amortyzator Suntour-xcr-lo-100mmHamulce Shimano Deore M590-v-brakeShimano hg40 Kaseta wraz z łańcuchemKierownica Prosta ZoomKorba Shimano Alivio-fc-m411-48-38-28 tPrzerzutka przednia shimano alivio fd m413Klamkomanetki Shimano AlivioPrzerzutka tył Shimano AceraWkład suportu neco kwadratKoła zbudowane na piastach Shimano Deore (HB-M590 i FH-M590) i obręczach stożkowych RMX L719 (26", 559x19). Każde z kół ma po 36 szprych. Szczerze, nie znam dokładnych cen osprzętu ale chciałbym zasięgnąć opinii na temat stosunku jakość - cena w tym konkretnym przypadku. Czy ten rower to okazja czy raczej bubel który warto ominąć. Z góry dziękuję za pomoc i opinie. Odnośnik do komentarza
Mociumpel Opublikowano 11 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Chyba ktoś ci kupił rower sprzed nosa Odnośnik do komentarza
DrivdIt Opublikowano 11 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 11 godzin temu, Mociumpel napisał: Chyba ktoś ci kupił rower sprzed nosa Całe szczęście to ja ? Odnośnik do komentarza
Mociumpel Opublikowano 12 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Czyli sam sobie pomogłes i zadowolony z podsumowań i przemyśleń kupiłeś rower ? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi