Krystian262 Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Witam wszystkich. Przejrzałem już pełno stron i nadal nie znalazłem odpowiedzi jaki rower trekkingowy do 1500 wybrać ? Na każdej stronie jest inaczej... Proszę o porady Z góry dzięki Odnośnik do komentarza
Activelo Opublikowano 14 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Inaczej to znaczy jak? Jakiego jesteś wzrostu, jaka waga? Podaj więcej szczegółów bo to dosyć ważne w kwestii wyboru konkretnego rozmiaru ramy i modelu? Rower użytkowany będzie o mieście czy raczej dłuższe trasy na zróżnicowanym terenie? Odnośnik do komentarza
Krystian262 Opublikowano 15 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Wzrost 177 waga 78. Rower raczej użytkowany po drogach. Wakacyjne dłuższe wypady z sakwami. Zastanawiam się nad modelem Kross Trans 3.0 Odnośnik do komentarza
Mociumpel Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 https://allegro.pl/oferta/rower-trekkingowy-28-meski-romet-wagant-4-promocja-7896722687 Odnośnik do komentarza
Krystian262 Opublikowano 15 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Będzie lepszy od Krossa ? Odnośnik do komentarza
Mociumpel Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 W cenie do ok. 1800 zł trekkingi są bardzo do siebie podobne osprzętem - różnią się detalami które z punktu widzenia faceta są czymś w rodzaju różnic w kolorze - jeden jest brązowy a drugi jest czarny (jak dla mnie mógłby być czerwony w kropki) - jeśli ma to dla Ciebie giga znaczenie to wybierz ładniejszy kolor ? Wagant 4 ma nieco lepszy widelec - ale w zasadzie to tak jakbyś wybierał między stolc... a sr... - to kupa i to kupa (w sensie przykładu nie w jakości) Odnośnik do komentarza
Krystian262 Opublikowano 15 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Ok dzięki Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi