Benowwy Opublikowano 5 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Jacek masz racje dla mnie S jest odpowiednia jutro wycofam zamowienie ? a taka fajna cena, wycofam bo maja tylko ramy M i l dzięki ze odpisales bo juz by przyszedl do mnie ? to moze Polecicie cos ciekawego w ramie S.... a niema znaczenia to ze ten Thorx jest na 27,5 cala kolach a nie 29 ? czy na tych kolach nie gubimy tych 4 cm wysokosci i wtedy ta rama M jednak jest odpowiednia , czy mimo wszystko nie wazne na jakich kolach to ja majac 168cm wzrostu musze szukac rowerow na Ramie S lub taki jest w S wiec juz raczej odpowiedni dla mnie https://www.centrumrowerowe.pl/rower-mtb-ghost-kato-7-9-al-2018-pd18099/?v_Id=123826 https://www.centrumrowerowe.pl/rower-mtb-romet-mustang-2-2018-pd17914/ lub ten mustang w M bo to chyba u nich jako S ??? Odnośnik do komentarza
Benowwy Opublikowano 6 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 A co do rozmiaru koł to niska osoba moze miec w mtb 29 cali rozumim ze nie przeszkada to w niczym poprostu rowerek bedzie szybszy, ale za razem mial wieksze opory toczenia itp itd.... chodzi mi o to czy moge kupic jednak Ghousta na 29calach rama S... bo juz zaduzo tego i mam metkik Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Koleżanka 167 czy 168 wzrostu, przeszła z 26 cali na 29. Mimo wzrostu wagi roweru, powiedziała że nie ma opcji żeby wróciła do mniejszego koła. Na 29 jest szybsza. Wygrywa co drugi maraton mtb Odnośnik do komentarza
Benowwy Opublikowano 6 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Jeszcze raz dzieki wybór padl na ghousta kato 7.9 na 29cali i rama s Odnośnik do komentarza
Benowwy Opublikowano 14 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Tak sie dopatrzylem ze w tym Kato 7.9 to amorek jest sprezynowy a myslalem ze powietrzny, rock shox 30silwer tk... i teraz pytanie czy przy wadze 75_80kg jezdzie raczej turystyk to bedzie fajny amor czy zle zrobilem nie wybierajac roweru z powietrznym ? Sztywnych osi ten rower tez nie ma, zaczynam sie zastanawiac czemu cena katalogowa przekracza 4tys do tego waga 14kg ma jakies pozytywne aspekty ten Ghoust Kato 7.9 Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Jest RS Silver TK SoloAir powietrzny i Silver TK Coil. TK znaczy tłumik TurnKey Do jazdy turystycznej taki amor sprężynowy będzie w pełni wystarczający i tani w eksploatacji. Producent standardowo wkłada do nich sprężynę średniej twardości odpowiednią do 72-81 kg wagi według specyfikacji RockShox. Pełny serwis powietrznego kosztuje ok. 300 zł rocznie. Odnośnik do komentarza
Benowwy Opublikowano 14 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Dzieki czyli powinien byc idealny podemnie... braku sztywnych osi tez chyba nie odczuje a cena zapewne za osprzęt z tego co wiem to na ghousta jest gwarancja 2,lata z mozliwoscia przedluzenia rejestrujac rower na stronie producenta Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi