bialas55 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zamierzam kupić rower crossowy w podanym przedziale cenowym. Rower wyłącznie do jazdy rekreacyjnej, ot tak sobie czasem wyjść i się przejechać. Spodobał mi się https://www.rowerzysta.pl/rower-crossowy-unibike-flash-man-2018.html. Co o nim sądzicie, wiem mało znana marka. Proszę o opinie. Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Unibike jest mało znaną marką? Chyba sobie żartujesz ? Do rekreacyjnej jazdy jak najbardziej się nada. W tej cenie warto jednak zwrócić uwagę na coś pokroju Spartacusa Crossa 4.0 albo lepiej jeszcze Lazaro Integral V3 z uwagi na lepszy osprzęt. Chyba że wizualnie wolisz Unibike'a, to tak jak pisałam, też jest w porządku. Odnośnik do komentarza
rowerowy365 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 @Ellle ma rację. Unibike jest dobry, solidny i dość znany ale w tych pieniądzach faktycznie lepiej coś z Lazaro/Spartakus/Kands. Odnośnik do komentarza
Pasterbajk Opublikowano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Witam Wszystkich Użytkowników na forum ? Unibike nie jest mało znaną marką, wręcz przeciwnie i wystarczy poczytać opinie na jej temat. Poza tym Spartacus czy Lazaro to niemal identyczna półka z podobnym osprzętem. Do rekreacyjnej jazdy moim zdaniem spokojnie wystarczy. Pytanie który z nich bardziej Ci się podoba. Odnośnik do komentarza
bialas55 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Sporo jest tego do wyboru, i już się gubię. A jeśli miałbym wybierać między lazaro integral v3, kross evado 4.0, vellberg 19 explorer 3.1 czy CROSS 28 KANDS CRS 1200 DISC HYDRAULIKA 2018 to który wybrać? Nie wiem czy nie zadecyduje wygląd, a tu wygrywa unibike i tak często jeździć nie będę. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi