agajasiek Opublikowano 19 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Cześć, właśnie kupiłam piękny Cube SL Road 2018 i szukam w miarę lekkiego bagażnika do niego, na sztycę odpada. Budżet jak najniższy, bo wszystko wydałam na rower ? Znalazłam Accent RC 15, ale nie wiem, czy będzie się go dało zamontować? Czy do tego roweru, ze względu na to, że ma hamulce tarczowe, muszę szukać jakiegoś innego bagażnika? Dzięki wielkie! ? Odnośnik do komentarza
pepe Opublikowano 19 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Nie powinno być problemu, widzę że ten Cube ma odpowiednie otwory do przykręcenia śrub bagażnika, Hamulec tarczowy nie przeszkadza. Sprawdzałem w swoim Cube, mam inny model Cube Ltd Pro 29er, ale też ma tarcze. Odnośnik do komentarza
Activelo Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Moim zdaniem będzie pasował i bez większego problemu jesteś w stanie go zamontować, są otwory wiec to bardziej kwestia samych narzędzi. Tak generalnie do jakiej kwoty ma być to bagażnik? Odnośnik do komentarza
nkraszewska Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Hej @agajasiek jak ci się eksploatowało ten rower? Rozważam kupno ale ciezko sie przymierzyć bo nigdzie w sklepach nie ma. A opcja kupna 4h ode mnie autem. Odnośnik do komentarza
agajasiek Opublikowano 28 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Generalnie super, polecam. Rower mam, jeżdżone było sporo, oczywiście kilka rzeczy już po drodze wymieniłam, ale jest tym, co obiecuje - szybkim i lekkim rowerem na miasto. Odnośnik do komentarza
nkraszewska Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Dzieki za odpowiedź! Możesz powiedzieć jaki masz wzrost i przekrok? I jaki rozmiar ramy? Rower który jest dostepny jest ode mnie 350 km i trudno mi znaleźć coś blisko żeby się przymierzyć. Odnośnik do komentarza
nkraszewska Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Nie mam pewności, ale po osprzęcie (z przodu ultegra, z tyłu wymieniona na 105) wydaje mi się że ten dostępny to road race. Orientujesz sie, czy jest duża różnica w geometrii między road a road race? Odnośnik do komentarza
nkraszewska Opublikowano 29 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 Oznaczam dla pewności @agajasiek Odnośnik do komentarza
agajasiek Opublikowano 29 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 Nie mam pojęcia, od czasu kupna roweru się tym nie interesowałam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi