Atrax Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Hey. Musze wymienic w żony rowerze stare klamkomanetki na nowe (3x8) Co byście polecili żeby to miało ręce i nogi (rower crossowy) cena do około 150-200 pln Odnośnik do komentarza
pepe Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Ja wymieniałem na takie : https://allegro.pl/shimano-st-ef65-klamkomanetki-3x8-altus-acera-cz-i5115174336.html Jeżdżę na nich już około roku, są ok. W komplecie są linki przerzutek. Warto od razu wymienić też pancerze przerzutkowe i linki/pancerze hamulcowe, jeśli dawno (a może nigdy ? ) nie były zmieniane. Odnośnik do komentarza
Atrax Opublikowano 23 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Ja wymieniałem na takie : https://allegro.pl/shimano-st-ef65-klamkomanetki-3x8-altus-acera-cz-i5115174336.html Jeżdżę na nich już około roku, są ok. W komplecie są linki przerzutek. Warto od razu wymienić też pancerze przerzutkowe i linki/pancerze hamulcowe, jeśli dawno (a może nigdy ? ) nie były zmieniane. Dzieki za odp. Oczywiście pancerze również bedą wymienione Odnośnik do komentarza
BrudnyHenryk Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Hey. Musze wymienic w żony rowerze stare klamkomanetki na nowe (3x8) Co byście polecili żeby to miało ręce i nogi (rower crossowy) cena do około 150-200 plnNie napisałeś jakie masz przerzutki, a to jest bardzo istotne. Np Sram i Shimano mają inne przełożenia. Odnośnik do komentarza
Atrax Opublikowano 27 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Nie napisałeś jakie masz przerzutki, a to jest bardzo istotne. Np Sram i Shimano mają inne przełożenia. Shimano, Apropo przerzutki to muszę tez przód zmienić. Polecisz cos dobrego do 3x8 ? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi