unavailable Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Potrzebuję trochę nietypowego koła tylnego - oś 135mm i do tego szosowa obręcz (mam oponę 23mm). Ma być dosłownie jak najtańsze, jak najpodlejsze, żeby tylko 70kg podczas rekreacyjnej jazdy na trenażerze wytrzymało ;) Niestety, te, które znajduję, albo mają "normalną" oś 130mm, albo szerokie obręcze (19mm), które nie nadają się do wąskiej oponki. Może być też zaplatane na zamówienie, jednak nie chcę za to płacić nie wiadomo ile, skoro nowe koła chodzą poniżej stówki. Może być używka, to też nie ma większego znaczenia. Jeśli wiecie, gdzie czegoś takiego szukać, bardzo proszę o namiary :) Aha, koniecznie bębenek pod kasetę 9-rzędową. Odnośnik do komentarza
krzysiekw Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Takie? https://allegro.pl/tylne-kolo-szosowe-28-pod-kasete-obrecz-stozkowa-i6734230354.html Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 No nareszcie! Za cholerę tego znaleźć nie mogłam. Dzięki stokrotne! Dokładnie takie cosik :) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi