ziooms Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 https://www.olx.pl/oferta/cena-ostateczna-rower-kellys-viper-50-mtb-26-dirt-stunt-dh-CID767-IDvdYT7.html Witajcie co sądzicie o tym roweże. Chodzi mi o wszystkie części firmy zoom. Czytałem w internecie że nie jest to marka godna polecenia. Pytałem sie sprzedającego powiedział że hamulce i amoryzatory działają bardzo dobrze. A wy co o nim sądzicie?? Z góry dziękuje i prosze o wyrozumiałośś bo jestem początkującym w tym temacie Odnośnik do komentarza
Nath147 Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Jak to ma być rower do skakania to ten z pewnością się do tego nie nadaje. Wysłane z mojego TA-1024 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Activelo Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 A z jakim przeznaczeniem kupujesz rower? Bo jeżeli do skakania to moim zdaniem pomysł średni, aczkolwiek trzeba przetestować na żywo cały osprzęt i sprawdzić czy faktycznie wszystko działa. Odnośnik do komentarza
Grawitacyjny Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Podanie przeznaczenia w przypadku kupna roweru to podstawa. Niektóre rowery są przeznaczone stricte do jazdy szosowej a inne do miejskiej. Ciężko doradzić cokolwiek nie wiedząc jak chcesz go używać, czekamy na dodatkowe informacje i na pewno doradzimy akurat to nasza specjalizacja. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi