Atrax Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Hey. Mam w rowerze hydrauliczne heble TEKTRO DRACO , ale nie jestem do końca zadowolony z ich działania. Co byście polecili na wymianę ? Odnośnik do komentarza
piter614 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Hey. Mam w rowerze hydrauliczne heble TEKTRO DRACO , ale nie jestem do końca zadowolony z ich działania. Co byście polecili na wymianę ?Polecić można dużo jaki masz fundusz, oraz jakie duże masz tarczę Odnośnik do komentarza
Atrax Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Koło 500 PLN. Tarcza przód 180, tył 160 Odnośnik do komentarza
piter614 Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Mogę polecić te https://www.sbike.pl/shimano-hamulce-tarczowe-shimano-deore-br-m6000-+-bl-m6000-komplet-o_l_9461.html Jeszcze na tarcze zostanie Hample łatwy sposób odpowietrzania, bardzo fajna praca hamulca Co do tarcz zależy jakie masz mocowanie oraz w jaki stanie masz tarczę i czy chcesz je wymieniać, jak są nowe w miarę nie ma potrzeby po dotarciu klocków do tarcz powinna być żyleta Miałem je sam jednak teraz mam shimano zee Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Shimano SLX M7000. Brzytwa. Starsze SLX M675 lub XT M785 tez moga byc. M785 widzialem wczoraj za 400, wyprzedaz w sklepie w Jeleniej Gorze Sent from my SM-T360 using Tapatalk Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi