unavailable Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Dla mnie sam film z 10 minutowej jazdy poza podziwianiem krajobrazu niewiele wnosi - komentuj trasę, wrzucaj ją na stravę czy endomondo aby pozostała jakaś historia, mów co Cie boli skoro i tak głos podkładasz przy przetwarzaniu, wrzuć coś więcej "głosowego" w trakcie jazdy - będzie to miało jakiś wydźwięk. Ja tez mogę 3h jazdę wrzucić nawet bez kompresji i z podkładem muzycznym ale ... kto to będzie oglądał - film bez akcji, zwrotów i przełomów nie jest wart uwagi. W punkt! :) Odnośnik do komentarza
krystianofficial Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zapraszam na 3 odcinek https://www.youtube.com/watch?v=HE6Uvt5m5yQ Odnośnik do komentarza
NoOnesThere Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Nazywanie pagórka, który pokonujesz w 35s podjazdem to spore nadużycie :) Jeśli chcesz sobie potrenować na takim fragmencie to musisz pokonywać go na maksa. Poczytaj o beztlenowym treningu interwałowym (HIIT- High Intensity Interval Training) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi