Atrax Opublikowano 30 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Siema rowerowcy. Potrzebuje porady. Mianowicie nabyłem tarczę hamulcową 180 mm z zamiarem założenia w miejsce 160-ki . kupiłem adapter i co ? i nie pasuje . Za cholere nie mogę tego zgrać wygląda to tak jak by adapter był za mały. Mimo ze jet zupełnie inny od tego dotychczasowego ( większy) to i tak nie mogę załozyc koła Bo tarcza nie mieści sie w przykręconym juz zacisku. Wiecie co może być przyczyną ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Marek Opublikowano 30 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 zły adapter? Odnośnik do komentarza
Nath147 Opublikowano 30 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Odwrotnie założony adapter lub zamieniony, adapter na tył i na przód potrafi się różnić. Wysłane z mojego TA-1024 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Atrax Opublikowano 30 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Adapter kupiony na przód i tarczę 180. A zakładać prubowałem i tak i tak. Nie pasuje i dlatego zgłupiałem Odnośnik do komentarza
piter614 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zrób foto wrzuć zobaczymy co to jest i czym się to różni Odnośnik do komentarza
Atrax Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Już ogarnięte. Sprzedali mi niewłaściwy adapter. Dzięki Odnośnik do komentarza
Marek Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 tak jak pisałem na początku :D Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi