Lemon Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Witam zastanawiam się nad zakupem roweru do 1000£ czyli około 5000zl rower będzie kupiony w UK dlatego niektóre rowery z polskiego rynku odpadają. Rozważam zakup: - Specialized Crosstrail Elite 2019 Hybrid Bike Lub coś uniwersalnego z MTB 29” Zależy mi na tym żeby rower był wszechstronny żeby pojeździć na nim i po mieście i w terenie i żeby nie był wolny jak fatbike :) nie wiem już sam na co się zdecydować bo tyle tego jest. Może ktoś z was doradził by mi co najlepiej kupić ? Jaki rower będzie najlepszym wyborem do 5000zl ? Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Miałem Crosstrail Expert. Sprzedałem i jeżdżę Specialized Crave Pro. Gdybym miał teraz kupić to Specialized Chisel ale to może być poza budżetem. Ostatnio go testowałem. Świetny rower. Tu masz opis: https://roweroweporady.pl/f/topic/2586-specialized-chisel-nowy-aluminiowy-wyscigowy-ht/?hl=chisel Odnośnik do komentarza
Lemon Opublikowano 28 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 A coś innego do 5k ? I jakie opinie o tym crosstrail elite 2019 ? Warty jest uwagi ten osprzęt itd ? Czy może coś w stylu cannondale trial 3 ? Lub inny MTB 29 ? Mam 185cm i wazę 90kg Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi