wilk Opublikowano 27 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Dzień dobry Trafiłem na taką promocję, to chyba nie jest za duży upust 100 euro?? Pozdrawiam jacek kopa X+ Usunąłem linki, żeby ktoś nie pomyślał, że maczam w tym oszustwie paluszki:) Odnośnik do komentarza
nctrns Opublikowano 27 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 tak oczywiste oszustwo do wyciągania danych i pieniędzy, że aż boli. Odnośnik do komentarza
dawidm Opublikowano 27 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Jak można wogóle sądzić że to nie jest ściema? :) Odnośnik do komentarza
zero Opublikowano 27 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Po co to rozpowszechniać? Zwłaszcza bez komentarza. Odnośnik do komentarza
wilk Opublikowano 27 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Jak można wogóle sądzić że to nie jest ściema? :) Hm Dzień dobry Trafiłem na taką promocję, to chyba nie jest za duży upust 100 ero?? Pozdrawiam jacek kopa X+ Hm, rano szybko zerknąłem, ale faktycznie teraz znalazłem stronę właściwą bianchi, podobne ale tylko trochę, tak więc próba oszustwa. Pozdrawiam i dziękuję Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi