Michusek98 Opublikowano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Od kilku miesięcy mam problem mianowicie w przednim kole tarcza minimalnie bije w prawo i przez to nie jestem w stanie ustawić dobrze hamulca tarczowego. Na początku kupiłem nową tarcze, problem nie zniknął, następnie kupiłem nowe koło - problem z biciem pozostał. W ostatnim akcie desperacji kupiłem cały nowy amortyzator i wiecie co problem nadal jest ten sam ;/ Macie jakieś sugestie ? Odnośnik do komentarza
Marekk Opublikowano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 No cóż, pozostaje kupić jeszcze nowy rower, tej opcji jeszcze nie próbowałeś :D. Podstawowe pytanie, czy byłeś w porządnym serwisie ze swoim problemem? Odnośnik do komentarza
krzysiekw Opublikowano 27 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Od kilku miesięcy mam problem mianowicie w przednim kole tarcza minimalnie bije w prawo i przez to nie jestem w stanie ustawić dobrze hamulca tarczowego. Na początku kupiłem nową tarcze, problem nie zniknął, następnie kupiłem nowe koło - problem z biciem pozostał. W ostatnim akcie desperacji kupiłem cały nowy amortyzator i wiecie co problem nadal jest ten sam ;/ Macie jakieś sugestie ? A czy w czasie kiedy wymieniałeś poszczególne części zacisk koła też zmieniłeś czy pozostał ten sam? Bo jeśli jest gdzieś skrzywiony to będzie za każdym razem krzywo zapinał koło. Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 27 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Jakby wyszło, że to to, to chyba bym się zapłakała na miejscu autora tematu... 10zł kontra kilkaset. Odnośnik do komentarza
Michusek98 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Nie byłem w serwisie, Koło było kupione ze wszystkimi nowe. Odnośnik do komentarza
Activelo Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Tak generalnie to o jaki model roweru dokładnie chodzi oraz od jak dawna go posiadasz? To ważne szczegóły od których należy zacząć, podaj więcej infiomacji i wtedy doradzimy, pomożemy. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi