CzarnyBike Opublikowano 5 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Mam 175cm wzrostu i nie wiem jaki rower kupić chciałem kupić canyona ale nw czy może być :) :) . Myśle że mi poradzicie Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 5 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Merida Big Nine Lite 500. Na grupie sprzedażowej na FB chodzą dokładnie po 4k. Ale ciężko dostać. Rama 17,5 cala. Odnośnik do komentarza
CzarnyBike Opublikowano 6 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 A Haibike Freed 7.40 r 45cm w karbonowej ramie będzie dobrym wyborem. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Mam bardzo mieszane uczucia jeśli chodzi o produkty tej firmy. Po pierwsze rower na kołach 27,5 jedzie niemal tak samo jak na 26 cali. Niewielka różnica. Miałem 26, 27,5 a mam 29. Też mam 175 wzrostu. Mowy nie ma żebym się przesiadł na mniejsze koła. A po drugie dostajesz rower, który waży 12kg w karbonie. Więc coś jest nie tak z tą ramą bo najcięższe karbony w rozmiarze 27,5 ważyły 10.5 kg. Ja w każdym razie zdecydowanie wolę Meridę. W innym wątku użytkownik kupił rower na takiej samej ramie jak moja. Specialized Crave Comp. Kupił go bodajże za 4200 w metrobikes w Lublinie. Odnośnik do komentarza
CzarnyBike Opublikowano 8 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 spk dzięki Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi