Poszukiwany Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Witam, wiem że wiele podobnych tematów było, ale ja zastanawiam się nad tymi dwoma modelami: Lazaro Integral V2 Kands Cross Line 1100. Ktory według Was lepszy i dlaczego? Odnośnik do komentarza
Poszukiwany Opublikowano 22 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Bump, proszę o odpowiedź, bo dzisiaj chce zamówić Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 22 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Lazaro ma z przodu przerzutkę Altusa, a Kands jedynie Tourney'a. Poza tym jarają się, że tegoroczny Lazaro dostał piasty maszynowe w kołach. Pisałam o tym w innym wątku, że po pierwsze takie rozwiązanie ma zarówno swoje wady, jak i zalety, po drugie zaś zależy, jakiej jakości są to łożyska. Mimo wszystko wzięłabym Lazaro. Odnośnik do komentarza
Poszukiwany Opublikowano 22 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Dzięki, mógłabyś podlinkować to o piastach? Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 22 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 W opisie Lazaro jest w tej aukcji: http://allegro.pl/2018-mocny-cross-lazaro-integral-v2-men-i7227203730.html, a to, co pisałam ja, znajdziesz w tym temacie: https://roweroweporady.pl/f/topic/3623-rower-do-1000-zl/ Odnośnik do komentarza
Poszukiwany Opublikowano 22 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Dzięki, wezmę tego Lazaro Odnośnik do komentarza
RemarSport Opublikowano 5 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 A skąd jesteś? Bo we Wrocławiu na ul. Robotniczej są teraz fajne promocje na rowery, myślę że możesz coś utrafić stacjonarnie. Co do dwóch powyższych modeli, dla mnie osobiście wygodniejszy byl Kands Cross Line 1100. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi