krispi Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Wietam Mam zmian kupić taki rowerek: https://bikeshop.com.pl/outlet/664-specialized-pitch-comp-650b-2017.html Czy jest to rozsądna cena za taki rower? A może coś innego w podobnej cenie? Długo szukałem ale nic podobnego nie znalazłem. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Warto. Dobra rama, tani amortyzator ale olejow-sprężynowy a nie atrapa, prestiżowy producent. Osprzęt kiepski ale w tej cenie raczej lepszego nie znajdziesz. Po za tym zawsze można zrobić upgrade do lepszego. Rower nie nadaje się do agresywnej jazdy. Ale do rekreacyjnego MTB po lesie jak najbardziej. Odnośnik do komentarza
krispi Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Za stary jestem na agresywną jazdę ? ale właśnie zależy mi aby można było pojeździć poza asfaltem i nie obawiać sie że sie rozpadnie. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 To spoko da radę. Spec robi dobre ramy i koła. Nigdy się nie jest za starym :) Ja jestem w kategorii M5 i robię czasem trasy MTB po 100 km po najcięższych trasach okolicy. A mamy tu też ze 3-4 takich co mają po 80+ i na szosie jeżdżą po 100 km i to w szybkim tempie :) Starość to stan ducha, nie ciała :) Odnośnik do komentarza
krispi Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Dzieki za pomoc- chyba go kupię bo po 4 h w necie na poszukiwanie roweru nic lepszego w tej cenie nie znalazłem. Troche chyba mało popularny ten rower - żadnych użytkowników i mało materiał na jego temat w necie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi