unavailable Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Pamiętaj, że Vellbergi, Spartacusy itd. są większe niż przeciętne rowery o tych samych rozmiarach ramy. Moja siostra - także 168cm - jeździła na Spartacusie Crossie i uważała, że to rower na nią za duży. Ja bym zdecydowanie brała 19". Natomiast propozycji przedmówcy nie do końca łapię. Pokazać rower droższy o 1000zł i powiedzieć, że lepszy, to nie jest jakaś wielka sztuka. Pozostałe dwa są gorsze i droższe od Vellberga, więc jakieś nieporozumienie. Druga rzecz, że trekkingów nie opłaca się kupować. W większości to zbędny ciężar błotników i dodatkowa cena za światełka, które i tak w większości przypadków trzeba wymienić. Odnośnik do komentarza
Pit55 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Pełna zgoda co do vellberga 3.0. Dopiero teraz doczytałem specyfikację.. Za tą cenę to najlepsza oferta. Odnośnik do komentarza
barca89 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Podsumowując Vellberg Explorer 3.1 dla mnie (188 cm wzrostu) odpowiedni rozmiar ramy 19". A jak sytuacja z rowerem miejskim Le Grand Lille 5, czy 17" rama będzie ok? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi