Lama20 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Witam, pytanie tak jak w temacie, czy rower jest warty swojej ceny ? Dodam, że dopiero zaczynam przygodę z jazdą na rowerze, mam około 173 cm wzrostu i czy rozmiar ramy 19 cali będzie odpowiedni ? Chciałbym kupić rower w sklepie, nie ma u mnie w mieście za dużego wyboru, ten znalazłem w Mates Sport. Rowerem będę głownie jeździł po mało ruchliwych drogach, a także po lasach. Z góry dziękuję za pomoc, link do roweru wklejam niżej. http://allegro.pl/kross-level-black-edition-7-1-limit-edycja-27-5-i6873724688.html# Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Rower klasy supermartketowej. Z podobnych lepszym wyborem jest Spartakus 4.0. 19 cali jest za duży. Potrzebujesz 17,5 cala Odnośnik do komentarza
Lama20 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Rozumiem, Spartakusa nigdzie nie widziałem, nie ma u mnie za dużo sklepów. Myślałem ten nad Kandsem, ale tych modelów także w sklepach nie ma. Chyba zostaje mi zamówienie przez internet, ale z drugiej strony chciałbym go zobaczyć przed zakupem. Ehh już sam nie wiem Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi