rowerowy365 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Zawsze warto brać rower z lepszym osprzętem. Po to ktoś pogrupował osprzėt na różne kategorie i grupy abyśmy mogli wybrać sobie jakość na jaką nas stać. Owszem ale czasem nie warto przepłacać. ;) Odnośnik do komentarza
blazer Opublikowano 1 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Ok, dziękuję póki co za odpowiedzi. Ale mam jeszcze jedno ważne pytanie: czy ktoś może byłby w stanie powiedzieć albo zmierzyć czy wymiary ramy 19" Kandsa Maestro będą w przybliżeniu takie jak Unibike'a Viper GTS 21"? Mam jeden stary rower w domu, na którym na co dzień jeżdżę (bardzo stary Giant jeszcze z hamulcami Cantilever ;p) i jeździ mi się na nim dobrze - wielkość ramy mi odpowiada. I bardzo podobne wymiary ma właśnie rama 21" tego Unibike'a. Niestety nie mogę znaleźć jakichś bardziej szczegółowych wymiarów Kandsa, a bardziej się skłaniam właśnie ku temu rowerowi. Odnośnik do komentarza
grzegorz75jan Opublikowano 1 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Muszę zabijać https://www.google.com/search?q=rower+kands+wymiary+ramy&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjL2PfgmeXaAhUBLVAKHVT0C94Q_AUICigB&biw=1680&bih=908#imgrc=_ jak nie w zdjęciach to w wątkach coś piszą. Wątki stare i mogło się coś zmienić więc telefon, e-mail do Kandsa. MOże ktoś podpowie czy rama innego króla allegro jest zgodna wymiarami z Kandsem. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi