Hupikoj Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Widzę że z maxbike z Czech nikt nie miał do czynienia ...Dlatedo pytam o coś podobnego z Polski. Wrost ok 156 cm damski na podzespołach deore do jazdy w różnym terenie czyli crossowy. Czy takie zestawienie jest realne w tej cenie? Odnośnik do komentarza
Pit55 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Moja propozycja to unibike viper lds. Jak dobrze poszukasz na necie to kupisz go za 2100- 2300. http://www.unibike.pl/viperdisclds.html Odnośnik do komentarza
Pit55 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Np tutaj: https://roweroza.pl/rower-crossowy-unibike-viper-lds-2017 Odnośnik do komentarza
Hupikoj Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Super dzięki biorę się za szukanie może jeszcze coś namierzę. Mam jeszcze 3 tyg czasu ;) Odnośnik do komentarza
Pit55 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Osobiście mogę polecić sklep z linku. Też u nich kupiłem rower. Podstawa to negocjowanie cen, zawsze troche można utargować. Rower przyjeżdza na palecie przygotowany do jazdy. Odnośnik do komentarza
slawros Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Z tym czasem to bym nie był taki pewien. Zaczął się sezon, ceny w górę, ludzie się interesują, dobre oferty i starsze modele mogą zniknąć. A to jest naprawdę dobra oferta. Nie wiem czy coś znajdziesz tak równo zrobione na deore w takiej cenie, nie sadze. Szczególnie coś co ma serwis w PL. Odnośnik do komentarza
Hupikoj Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Racja przyznaję nic ciekawszego nie znalazłem nigdzie. Oferta super tylko znowu wynikło jedno ale..."Pani" stwierdziła że jednak chyba woli rower "wygodniejszy" czyli trekingowy. Więc pytanie czy w tym segmencie cenowym znajdę coś podobnego czyli na podobnych podzespołach deore ale wygodniejszego do jazdy trekkingowej. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi