DawidK Opublikowano 10 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Hej nie wiedziałem gdzie napisać, ale napiszę tutaj bo tu pisałem i pytałem. Pochwalę się zakupami. Udało mi się zakupić plecak Camelbacka M.U.L.E. LR 15 z duża zniżką dostaną od Camelbacka jeszcze mniejszą niż na początku dostałem. I jeszcze byłem zaskoczony bo rozmawiali zemną wypytywali o moje pasje, niepełnosprawność itp.Bo oglądałem jeszcze okulary Uvexa i bardzo im się moja osoba nastawienie spodobało. I może uda się dostać okulary uvexa które dość drogie są. Jestem bardzo zadowolony że tak mnie super potraktowali :) Odnośnik do komentarza
pepe Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Jakbyś chciał niedrogo kupić dobre okulary Uvex, to jest prosty trik. Zamiast takich które w nazwie mają "sportowe" można kupić ochronne. Różnią się głównie ceną :) Np. taki model : https://allegro.pl/okulary-przeciwsloneczne-ochronne-uvex-i-vo-268-i6885994743.html Mam dwie pary podobnych, jedne przyciemniane, drugie żółte, na niepogodę. Kupiłem po 30 zł za sztukę. Używam od 2-3 lat praktycznie codziennie do jazdy na rowerze i super się sprawdzają. (Ważne żeby to były firmowe Uvexy bo inne okulary ochronne, to jest zwykle badziewie). Odnośnik do komentarza
DawidK Opublikowano 10 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Pepe dzięki,dobry pomysł. Poczekam jeszcze jak znać dadzą może za darmo dostanę :) Odnośnik do komentarza
DawidK Opublikowano 11 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Hej doszły okulary Uvexa sportstyle 104. Fajnie że tak mnie wsparli. Okulary jakość wykonania wizualna mega. Do tych z Lidla ogromna różnica. Teraz ciekawe czy technologia Vario się sprawdzi i czy będę musiał wkładkę z szkłami korekcyjnymi zamontować. Ale to się w nowym sezonie okaże :) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi