MaQ78 Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Witam serdecznie, Bardzo byłbym wdzięczny za poradę, bowiem trafiła mi sie okazja zakupu roweru Cube Attention SL 29 seria 2016. Największą wątpliwością jest czy przy moim wzroście 185cm (waga 85kg) zastosowana w nim rama w rozmiarze 19" będzie odpowiednia. Obawiam się, że jednak może być za mała, ale zdaje sie na Waszą bardziej profesjonalną wiedzę w tym temacie. Z góry bardzo dziękuję za pomoc ? Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Ja bym zaryzykował. Cube ma zwykle krótszą górną rurę ale można to skompensować dłuższym mostkiem i szerszą kierownicą. Odnośnik do komentarza
MaQ78 Opublikowano 20 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Jajacek wielkie dzięki za odpowiedź. A jakie jest Twoje zdanie na temat roweru MTB Cube LTD Pro 29" L (2016)? O ile standardowa rozmiarówka wyrażona w calach jest w miarę zrozumiała to niestety mało mi mówi jaki to jest rozmiar L w tym modelu i kompletnie nie mam pojęcia czy byłby odpowiedni do mojego wzrostu (185cm). Odnośnik do komentarza
SportStudio Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Warto byłoby się przymierzyć do tego modelu ponieważ jak słusznie pisze Przedmówca- Cube ma z reguły krótszą górną rurę. 19 przy Twoim wzroście i wadze moim zdaniem nie bezie pasować, może być za mała. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi