rowerowy365 Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Dzięki za info. Właśnie mierzyłem telefon i chyba rozmiar M będzie za mały, a L sporo za duży. Jeszcze się zobaczy. Odnośnik do komentarza
dawidm Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 ja mam LCD 4.5" i jest ok ta M. Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Mnie się te torby kolibały jak głupie i zrezygnowałam. Batoniki itp. trzymam w przednim "wałeczku", a na telefon miałam osobne etui. Choć odkąd używam Garmina, w ogóle na telefon nie patrzę i wożę w tylnej kieszonce do robienia zdjęć. Wkażdym razie wracając do toreb, to wzięłabym L, chyba że naprawdę telefon ma Ci w nim latać. Pamiętaj też, żeby doliczyć troszkę rezerwy na każdym boku, bo to oczywiście nigdy nie jest tak, że telefon ma 4,5" i pasuje do etui 4,5". A jak jeszcze jakaś ochronna obudowa czy coś, to już w ogóle. No a poza tym są też różne telefony - czasem 5,5-calowy telefon potrafi być mniejszy od starszego 5-calowego. Odnośnik do komentarza
lubson Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Ja polecam tą sakiewke/torebkę/uchwyt. Mam osobiście i bardzo fajna, pojemna, ładnie się prezentuje. Telefon mam 5,5 cala kobieta natomiast ma 5,2 cała i też jest ok telefon jest stabilny nie lata, dobra regulacja mocowania . http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6924934036 Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Dużo zależy od kształtu ramy. Jak jest cienka, okrągła i mocno opadająca górna rura, to nie wiem, czy jest na nią coś mocnego. Sam telefon mi nigdy nie latał, problem miałam z uziemieniem torby ? Odnośnik do komentarza
rowerowy365 Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Pomyślę, potem znowu pomyślę, potem kupię i zobaczymy czy będę się wkurzał czy też okaże się strzałem w 10. Odnośnik do komentarza
dawidm Opublikowano 13 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 tak jak Elle wspomniała, na ramę o przekroju koła bym nie zakładał. Widziałem jak to komuś latało. Jeśli macie spłaszczoną, tak jak ja, to ok. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi