GeloLBN Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Rower to nie kosmiczna technologia :) staraj się jak najwięcej rzeczy (drobnych napraw/regulacji) robić samemu korzystając z blogów, forów i Youtube a niedługo, poza szczególnymi przypadkami, nie będziesz musiał odwiedzać serwisów ;) Odnośnik do komentarza
MaTT Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 No staram sie, dlatego mowie ogolnie znam i z rowerami mialem duzo do czynienia ale opinie kogos kto w tym robi traktowalem za piorytet, jak widac pracuja tam sami idioci.. którzy wiedzą ze po ich radach rower zacznie upadac a klient z czasem sie pojawi ;) chyba tak to dzisiaj działa ;) Odnośnik do komentarza
kaktus Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Oj, bez przesady z tymi idiotami! Każdy chce zarobić, tak czy inaczej.W "moim" serwisie też czasem mówią takie głupoty, że szkoda gadać, ale mechanicy z nich śwetni i wiem, że jak stanie sie coś z czym sobie sam nie dam rady mogę im zostawić w ciemno. Odnośnik do komentarza
MaTT Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 No wiesz ale jak sie trafi klient ktory nie ma zerowego pojecia o rowerach nie mowie o sobie, to wcisną mu wszystko.. dla mnie to tez było absurdalne na logike myslac co ma brud z łancucha do pedałów ale uwierzylem teraz juz nie uwierze ^^ Odnośnik do komentarza
wikrap1 Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Ja osobiście z usług mechanika korzystam z raz na rok, albo i rzadziej. Tym niemniej mam takiego co i na fachu się dobrze z na i farmazonów mi też nie opowiada :P Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi