Damianxxx Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Witam, chciałem zapytać jakie koła wybrać do 350 zł pod opony 700x23c i z piasta torpedo w tylnim kole. Będą to koła do retro single speeda i najlepiej jakby miały czarne obręcze. Z góry dziękuję za odpowiedź. Odnośnik do komentarza
janciowodnik Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Dlaczego upierasz się przy oponach 23C? Do torpeda - to trochę jak kwiatek do kożucha ;) Na ostrym kole mam obręcze krosowe Author - właśnie czarne, stożki. Szerokość 18 mm, więc można na nie założyć 25C. I takie właśnie założyłem. Kupiłem w Centrum Rowerowym po 50 zł/szt, ale nie wiem, czy aktualnie są dostępne. Z tanich obręczy krosowych - ostatnio najczęściej można spotkać Alexrim po ok. 80 zł/szt. W niektórych sklepach zaplotą Ci koło gratis, jeśli kupisz u nich wszystkie części (np. w e-bmx pl.) Mojego zięcia 2 koła kosztowały w ten sposób poniżej 300 zł. Z tym, że obręcze 19 mm i opony Kenda 35C. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi