pawellukasiewicz1989 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Cześć, mam okazję kupić ww rower w dobrej cenie, lecz zastanawiam się czy rozmiar będzie odpowiedni ponieważ czytałem, że Cube ma specyficzne rozmiary. Mam 189 cm i długość wewnętrzna nogi to ok 89-90. Rower, który mam okazję kupić ma ramę wielkości 59 cm. Moje pytanie czy będzie odpowiedni dla mnie? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
NoOnesThere Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Powinien być OK. Dobrze by było, żeby nie miał przyciętej rury sterowej to wtedy masz jeszcze jakiś manewr z podkładkami pod mostkiem. Odnośnik do komentarza
GrzeHu Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Ja mam 184 cm, 89 przekroku i jeżdże na tej ramie 59 cm. Jest ok. Odnośnik do komentarza
GrzeHu Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Ja mam 184 cm, 89 przekroku i jeżdże na tej ramie 59 cm. Jest ok. Tylko sztyca jest dość mocno wyciągnięta. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi